Assortiment Hugo Wonen

Op zoek naar luxe woonaccessoires voor je interieur? Dan bent u bij Hugo Wonen aan het juiste adres. Hugo Wonen is de webshop voor luxe woonaccessoires en meubelen. Laat u inspireren door ons aanbod voor de inrichting- en aankleding van uw woonkamer, slaapkamer en/of kantoor. Hugo wonen is een onderdeel van Sleep4less waarbij we een stuk luxueuze producten willen aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijzen. Fleur uw woning op met accessoires die uw woning afmaken, zoals een mooie vaas, bijzettafeltje of een leuk kastje. Bij ons kunt u de meest uiteenlopende designs vinden tussen een gevarieerde aanbod. Hugo Wonen zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een mooi interieur in een luxe of baroque style design.

Onze adviseurs/verkopers

Een interieur is meer dan een verzameling van banken, kasten en tafels. Het is een bijeenkomst van kleuren, materialen, verlichting, opstelling en ga zo maar door. Een interieuradvies is pas geslaagd als er voldoende rekening is gehouden met al die specifieke mogelijkheden van een ruimte en de individuele situatie, wensen en leefstijl van de bewoners.

Er is dus geen vaste formule voor een optimale woonbeleving, omdat iedereen anders is. De één voelt zich comfortabel in een ruime en lichte omgeving en de ander is juist op zijn gemak in een kleine, volle ruimte. Daarnaast spelen ook emotionele aspecten een rol in de beleving van ruimte zoals bijvoorbeeld geur, lichtinval en intimiteit. En daarnaast spelen maatschappelijke ontwikkelingen een belangrijke rol als trends. Een interieur uit de jaren 90 ziet er totaal anders uit als een woning van tegenwoordig.

hugo3

Een goede adviseur heeft kennis en vaardigheden om de indeling en styling van uw huis volgens plan aan te pakken en is altijd op de hoogte van de laatste hype en trends. Zo kan de adviseur uw specifieke woonsituatie goed in kaart brengen om zo uiteindelijke het beste woonsituatie voor u te creeeren. Zodat u voortaan kan genieten in een interieur dat gemaakt is voor uw woonwensen en leefstijl en u zich thuis voelt in uw huis.

Assortiment flipbook

Catalogus 2019

Ons team heeft met veel zorg een selectie meubelen uitgekozen van verschillende merken die zijn opgenomen in ons assortiment. Natuurlijk staat niet alles erin maar u krijgt wel een beeld van wat wij hebben en als u iets specifieks zoekt, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons team. Wij reageren altijd binnen een dag op uw mail en als het spoed heeft dan kunt u ons natuurlijk ook bellen.

Naast onze catalogus hebben wij ook twee hele mooie showrooms, wij zitten gevestigd aan Rijndijk 2H in Hazerswoude (Meubelboulevard Rijneke) en op de Australielaan 38 in Utrecht (Woonboulevard Utrecht). Weet u precies wat u wilt hebben? Maak dan een afspraak en kom langs, wij staan u graag te woord onder het genot van een bakje koffie.

Maar voor nu, neem een kijkje in onze catalogus en geniet van alle mooie meubelen en oogstrelende foto’s.

Contact info

Hugo Wonen
Australiëlaan 383526AB Utrecht
Tel: 030-2670819Hugo Wonen XL
Rijndijk 2H2394AH HazerswoudeTel: 071-5327413

E-mail: info@hugowonen.nl
IBAN: NL82 ABNA 0468 2368 05

openingstijden

Maandag12:00 – 18:00 uur
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 21:00 uur
Vrijdag10:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur

Let op: Maandag Utrecht gesloten.

Merken

Passe Partout
Richmond
MondiArt
Kare Design
Koopmans Meubelen
Van Landschoot
Hjort Knudsen
Het Anker
Recor
HTL

Hugo Wonen Showrooms

© 2020 Hugo Wonen all rights reserved. Maze Group – Algemene voorwaarden