Hugo Design

Hugo Wonen heeft al jaren ervaringen met custom meubelen. Door de jaren heen hebben wij een hoop meubelen laten produceren en de vraag er naar was hoog omdat elke kamer anders is ingedeeld. Daarom hebben wij een eigen lijn opgezet die wij zelf custom op maat kunnen maken zodat het perfect past in de ruimte waar u uw meubel wilt plaatsen. Wij kunnen werkelijk alles aanpassen aan onze banken, boxsprings, kasten tot aan tafels.

Bent u overal al geweest en is de bank of boxspring die u zoekt net te groot of te klein? Kom dan gerust eens langs bij Hugo Wonen, bij ons vindt u gegarandeerd de juiste bank of boxspring precies op maat. Daarnaast hebben wij vele verschillende kleuren en materialen waar u uit kunt kiezen zodat de kleur zelfs past bij de rest van uw interieur.

Aarzel niet, kom gezellig langs of maak een afspraak met een van onze Hugo Design specialisten. Zij staan u graag te woord en helpen u met het samenstellen van de ideale bank, boxspring, kast of tafel.


Waarom Hugo Wonen?

Wij van Hugo Design hebben een hele uitgebreide collectie meubelen die met zorg is geselecteerd voor u. Onze inkopers trekken er regelmatig er op uit om de meest hippe en trendy meubelen in te kopen zodat u als klant de keuze hebt uit de nieuwste en innovatieve meubels die momenteel verkrijgbaar is.

Naast de keuze uit vele merken en collectie meubelen kunt u bij ons ook echt ervaren hoe de meubelen aanvoelen en passen in elk interieur, wij hebben diverse opzetjes in onze winkel geplaatst waar u een kijkje kunt nemen. Waar andere meubel winkels alles bij elkaar zetten en vol zet zodat u door de bomen het bos niet meer kan zien staan bij ons de meubelen vrij in ruimtes die ingericht zijn. hugo7

hugo2
maatwerk2

Boxspring en banken op maat.

Onze boxspring- en matrassenleverancier maakt en levert meubelen speciaal voor u. Bij ons kan je terecht voor een boxspring op maat, speciaal custom made voor u. Bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zo kunnen wij u de garantie bieden dat een custom bed uitsluitend met de beste materialen wordt samengesteld, gebruikmakend van de meest innovatieve technieken die van groot belang zijn voor het hoge comfortniveau.

Hugo Wonen biedt jou de keuze uit diverse matrassen, een hoop verschillende toppers, hoofdborden en heel veel verschillende stoffen en kleuren.

Bijna alle boxsprings en banken uit ons assortiment zijn van een Nederlandse makelaardij. De nieuwste boxsprings in de meest uiteenlopende stijlen, van design, baroque tot aan klassiek, iedereen kan iets vinden in ons uitgebreide assortiment. Zo kunnen wij samen met u een uniek slaapcomfort samen stellen of op zoek naar ultiem zitcomfort.

In onze showrooms kan je zelf de meubelstukken ervaren. Ga er even lekker op zitten of liggen en bekijk zelf of het past bij jou interieur. Laat je goed adviseren in de winkel en vraag wat je wilt weten zodat je precies wat je gaat aanschaffen.

maatwerk1

Een boxspring combinatie bestaat uit een (meestal pocketvering- en of combi spring matras) matras die rust op een onderstel dat ook grotendeels uit pocketveren bestaat. Een matras op een matras, het lijkt dubbelop, maar het effect is extra royaal comfort…, bovendien heeft u een zeer ruime keuze van prachtige toppers.

Kiest u voor een verstelbaar systeem, dan zal uw matras daarvoor geschikt moeten zijn, dus soepel mee moeten kunnen bewegen, gelukkig hebben wij keuze genoeg en hebben wij ook soepele matrassen die daar geschikt voor zijn. U weet wat u fijn vind en zoek samen met een van onze experts een goede boxspring uit zodat je jarenlang ervan kunt genieten.

Eindresultaat: subliem comfort, prachtig design. Een gestoffeerde achterwand maakt de moderne boxspring combinatie helemaal af. De boxsprings van diverse Nederlandse leveranciers, hebben zich laten inspireren door de diverse designers, van Eric Kuster tot aan een luxe baroque design, tegen nuchtere Nederlandse prijzen.

Contact info

Hugo Wonen
Australiëlaan 383526AB Utrecht
Tel: 030-2670819Hugo Wonen XL
Rijndijk 2H2394AH HazerswoudeTel: 071-5327413

E-mail: info@hugowonen.nl
IBAN: NL82 ABNA 0468 2368 05

openingstijden

Maandag12:00 – 18:00 uur
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 21:00 uur
Vrijdag10:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur

Let op: Maandag Utrecht gesloten.

Merken

Passe Partout
Richmond
MondiArt
Kare Design
Koopmans Meubelen
Van Landschoot
Hjort Knudsen
Het Anker
Recor
HTL

Hugo Wonen Showrooms

© 2020 Hugo Wonen all rights reserved. Maze Group – Algemene voorwaarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *