[row] [col span__sm=”12″]

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling, is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Het is niet mogelijk om maatwerk producten te retourneren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag Enkel de kosten voor retour van u thuis naar een van onze vestigingen zijn voor eigen rekening. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de items die het gevolg zijn van het gebruik van de items, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de items vast te stellen. 

[/col] [col span__sm=”12″]

Retourformulier

Vul het retourformulier in en voeg deze bij uw retourpakket. Het retourformulier kunt u hier downloaden. Heeft u geen mogelijkheid om het retourformulier te printen? Mail dan het retourformulier met uw bestelnummer naar klachten@hugowonen.nl

[/col] [/row]