Showroom Hugo Wonen

Je kan terecht bij Hugo Wonen voor de inrichting van jou woning! Het motiveert ons om jou te adviseren. Een plek die jij thuis noemt. Met 1500 vierkante meters aan showroom kan je je helemaal uitleven en inspiratie opdoen voor je eigen interieur. Bij ons kan je kilometers showroom af lopen. Om een goede inzicht te krijgen van wat er is in meubelland.

In 2018 hebben wij besloten om naast Sleep4less een nieuwe merk te introduceren bij het grote publiek. De afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid. We zijn veel meer gaan verkopen. Na een flinke uitbreiding is ons assortiment ook vergroot. Sinds een paar jaar zijn wij naast bedden, boxsprings, matrassen, kussens, nachtkastjes etc. nog veel meer andere producten toegevoegd aan ons assortiment.

We hebben een uitstapje gemaakt naar banken en dat smaakte naar meer. Zelf zijn we liefhebbers van interieurs en van het een kwam het ander, voor we het wisten verkochten we alles wat te maken had met interieurs. Tafels, kasten, lampen, accessiores, stoelen en bureaus. Als het te maken heeft met wonen en slapen dan kunnen wij er wel aan komen. Hugo Wonen introduceren we met trots, een naam die veel beter aansluit aan ons assortiment.

Hugo Wonen is de branding van onze nieuwe stijl en visie. Wij zijn ons gaan richten op het luxueuze segment, nee dat betekend niet meteen duur. Wij gaan juist luxueuze meubelen aanbieden tegen een scherpe prijs. Luxueus wonen moet betaalbaar zijn en daarom hebben wij in 2018 een hele mooie collectie kunnen aanbieden die erg goed is aangeslagen bij het publiek en wij zullen in 2019 nog meer mooie luxueuze meubelen aan onze collectie toevoegen zodat de keuze nog groter gaat zijn. Daarnaast hebben we ook een hoop tijdloze meubelen die aansluit aan elke stijl. Denk aan mooie keukentafels en hippe moderne tv-meubels die passen bij diverse stijlen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs bij onze showroom Hugo Wonen aan de Rijndijk 2H in Hazerswoude aan meubelboulevard het Rijneke.

hugowonen showroom1
hugowonen showroom2
hugowonen showroom3

Zakelijk Interieur

Hugo Wonen is er voor zakelijke klanten en op het gebied van business interieur. Of het nu gaat om hotel, horeca of zorginstellingen. Van lounge ruimte tot wachtruimte zijn wij actief.

Voor advies op maat, korte communicatielijnen met vaste aanspreekpunten. Zeer scherpe offertes en een full service pakket inclusief kant en klare oplevering. Klik hier voor meer informatie over business interieur of neem contact op via het contact formulier hieronder.

hotel

Luxe Design Meubelen

Shop uw luxe designer meubelen bij Hugo Wonen. Bent u echt een meubel liefhebber? Bij ons aan het juiste adres voor design meubelen. Design meubelen vindt u bij Hugo Wonen. Eerste klas designartikelen van de mooiste design merken uit binnen- en buitenland.

Een groot gedeelte van ons assortiment boxsprings, bedden, sofa’s en banken vindt u in de webshop maar u kunt ook een afspraak maken met een van onze specialisten/ woning stylisten, zij kunnen u precies vertellen wat leuk zal staan en kunnen u goed adviseren wat het beste past bij uw behoefte. Zo weet u precies wat u aanschaft en kunt u lekker onder het genot van een heerlijk kopje koffie uw ideale bank, bed etc. uitzoeken.

Vul hiernaast het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact info

Hugo Wonen
Australiëlaan 383526AB Utrecht
Tel: 030-2670819Hugo Wonen XL
Rijndijk 2H2394AH HazerswoudeTel: 071-5327413

E-mail: info@hugowonen.nl
IBAN: NL82 ABNA 0468 2368 05

openingstijden

Maandag12:00 – 18:00 uur
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 21:00 uur
Vrijdag10:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur

Let op: Maandag Utrecht gesloten.

Merken

Passe Partout
Richmond
MondiArt
Kare Design
Koopmans Meubelen
Van Landschoot
Hjort Knudsen
Het Anker
Recor
HTL

Hugo Wonen Showrooms

© 2020 Hugo Wonen all rights reserved. Maze Group – Algemene voorwaarden